Valmennukset

Elämä pitää Sinut ajoittain kiireisenä. Joskus saattaa tuntua että kuka tätä kaikkea oikein pyörittää. 
Vapaiden ja lomien odottelu on ihanaa. Arjessa tuntee suorittavansa ja olevansa oman elämän statisti. 
Uuvuttaa ja verenpaine nousee. 
Entäs kun kerron että Sinulla on kaikki työkalut olemassa muuttaaksesi tuon kaiken!

Voit tuntea enemmän nautintoa elämässäsi.
Palaat oman elämän ohjaksiin ja nautit hetkestä.
Onnellisempi, tasapainoisempi ja energisempi elämä on täysin saavutettavissa oleva asia. 
Sinulla on jo kaikki tarvittavat työkalut. Sinulla on sisällä voima ja viisaus. 
Mihin kiinnität huomiosi, se vahvistuu. Olisiko nyt aika kiinnittää huomio hyvinvointiisi? Annat itsestäsi paljon muille, työlle ja elämän eri vaatimukselle. Ansaitset totisesti tyyneyttä ja hyvää oloa. Sinulla on mahdollisuus lisätä terveyttä ja hyvinvointiasi merkittävästi.

Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan tavan opetella olemaan enemmän läsnä ja tietoinen. 
Saatat havaita tuloksia jo melko nopeasti. Tarvitset hieman aikaa ja sitoutumista. 
Kehosi, mielesi ja aivosi oppivat uusia tapoja olla ja elää. Herkkä reaktiivisuus lievenee ja todennäköisesti alat nukkua paremmin. Yleinen tyytyväisyyden tunteesi lisääntyy.

Eräs asiakkaani kuvasi näin: ”Tää on jännä tää uus tunne mikä aina välillä tulee. En osaa sitä oikein selittää, mutta se tuntuu tosi hyvälle!”

Jonna Huomo

Läsnäololähettiläs.
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.
Sopivasti onnellinen.

Yksilövalmennus

Etsitkö selkeyttä kiireiseen tai vaativaan elämäntilanteeseesi? Tarvitsetko tukea ja kannustusta? Toivoisitko apua terveyshaasteen ymmärtämiseen? Tarjoan sinulle yksilöllistä, turvallista ja kannustavaa tukea silloin kun sitä tarvitset. Olen rakentanut valmennuskokonaisuudet joustamaan myös Sinun tarpeidesi mukaan.

Talutan hellän määrätietoisesti sinut itsesi luo. Autan Sinua voimaan paremmin ja ymmärtämään itseäsi ehkä ihan uudella tavalla. Käytän valmennuksissa paljon mindfulness –menetelmää ja erilaisia hyvinvointia ja terveyttä tukevia työkaluja. Luonnon terveysvaikutukset hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Tapaamiset saattavat siis tapahtua myös metsässä tai vaikka meren äärellä.

Stressinpurku, terveyden vahvistaminen tai toistuvan oireen ymmärtäminen on yleensä osa prosessia. Valmennuskokonaisuus koostuu yleensä 4-5 tapaamisesta. Yksi tapaaminen on tunnin mittainen. Tapaamiset sovitaan yleensä Malmille, Helsingissä. Terapiatila Toivo, Malmin raitti 17 A. Tapaamisten välille sovimme muun kontaktoinnin ja tuen (puhelut, sähköpostit, Skype).

Valmennettavaa ei jätetä yksin. Hän on luotettavan, läsnä olevan valmentajan ohjauksessa. Sinussa on kaikki voima ja tieto, jota riittävästi onnelliseen elämään tarvitaan.


Autan Sinua löytämään sen!

Järjestän erilaisia ryhmävalmennuksia yhteistyökumppanien kauniissa tiloissa tai erikseen sovitussa tilassa.

Kaikki valmennukset räätälöidään henkilökohtaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan juuri sinun arkeesi istuva kokonaisuus.

Ryhmävalmennus

Läsnäolotreenit yhdessä ovat usein tehokas tapa päästä harjoittelun alkuun. Ryhmässä harjoittelu mahdollistaa keskustelun. Kokemuksia ja ideoita on yleensä mukava jakaa toisten ryhmäläisten kanssa.

Järjestän ryhmiä eri puolella pääkaupunkiseutua satunnaisesti. Ilmoitan ryhmistä Läsnäololähettilään sanomissa ja Facebookissa.

Ryhmävalmennus on mahdollista järjestää myös yrityksiin ja erilaisiin yhteisöihin. Säännöllinen ryhmäharjoittelu tukee läsnäolotaitojen omaksumisen alkutaivalta.

Haasteista, onnistumisista ja huomioista on mahdollista keskustella ohjaajan lisäksi muiden ryhmäläisten kanssa. Yritysten ja työyhteisöjen ryhmävalmennus luo aidompaa vuorovaikutusta ja vahvistaa yhteistyötaitoja.

MindMoment ryhmävalmennus kehittää tervettä kasvua ja energisoi esimerkiksi haastavissa muutostilanteissa.


Läsnäoloa, selkeyttä ja voimaa.

Kerää ystäväsi tai työyhteisösi kokoon ja ota yhteyttä! Yhteydenottosi perusteella rakennan ryhmäsi budjettiin sopivan kokonaisuuden.