Palveluni Sinulle

ETSITKÖ LUENNOITSIJAA TYÖNHYVINVOINTIPÄIVÄÄN?
Räätälöin palveluni kohtaamaan työyhteisösi tarpeet.

TAVOITTELETKO SISÄISTÄ RAUHAA JA LÄSNÄOLOA?
Valmennuksissani talutan sinut hellästi hyvinvoinnin äärelle.

Jonna Huomo

Läsnäololähettiläs.
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.
Sopivasti onnellinen.

Valmennukset

Talutan hellän määrätietoisesti ihmisen itsensä luo. Erilaiset valmennukset rakennetaan sopimaan tarkoitukseensa. Käytän valmennuksissa paljon mindfulness –menetelmää ja erilaisia hyvinvointia ja terveyttä tukevia työkaluja. Stressinpurku, terveyden vahvistaminen tai toistuvan oireen ymmärtäminen on usein osa prosessia.

Yrityspalvelut

Aika ajoin yritysten erilaisissa tilaisuuksissa kaivataan infoa ja tuntumaa kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin alueelta. Liikunta/ravinto/uni –akseli on jo melko tuttua kauraa. Aivojen hyvinvointi, stressistä vapaa ja tasapainoisempi arki kiinnostaa nyt informaatioähkyssä elävää kansalaista. Työnantajaa kiinnostaa kuinka saada väki pysymään hyvässä työkunnossa.

Metsäterveyspalvelut

Metsäterveys-
palvelut

Lyhytkin oleskelu luonnossa vaikuttaa edullisesti terveyteesi. Mindstonen metsäterveyspalvelut yhdistävät luonnon ja mindfulnessin eheyttävät vaikutukset. Metsäterveyspalveluita järjestetään yksilöille, ryhmille ja yrityksille.

Sovi metsäterveyspalveluista ja ylläty vaikutuksesta!

Tutustu myös:

VIRTUAALINEN METSÄKÄVELY – Walk In Finland- app

Metsä kuuluu kaikille ja kaikenlaisiin tilanteisiin. Metsäkuvatkin edistävät terveyttä. Walk In Finland- sovellus sopii erinomaisesti työpäivän tauottajaksi tai illan rauhoittumishetkiin. Se mahdollistaa virtuaalisen metsäkokemuksen myös heille, joiden on hankala päästä metsään. Sovelluksessa kuljet metsäkuvien ja metsän äänten avulla rauhoittavissa maastoissa.
Laita kuulokkeet ja istahda. Avaa sovellus ja aloita rauhoittava kulkeminen suomalaisessa metsässä. Nauti luonnon tyyneyttävästä vaikutuksesta.

Voit ladata sovelluksen applestoresta tai google play- kaupasta.