Ilmaisia harjoitteita

Lataa läsnäoloa arkeesi

Uskon, että jakamalla positiivisia juttuja vastikeetta, saa ympärilleen paljon hyvää. Olen rakentanut arjen hyvinvoinnin lisäämiseksi eKirjan ja nauhoitteen. Voit ladata kaikki tuotteet ilmaiseksi ja jatkossa saat sähköpostiisi Läsnäololähettilään sanomat, joissa jatkamme hyvinvoinnin teemalla.

Onnellisuus on osa sinua. 
Onni on sinussa.

Jonna Huomo

Läsnäololähettiläs.
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.
Sopivasti onnellinen.

Läsnäolokirja

Kannustuskirja läsnäolon lisäämiseen arjessa. Läsnäoloa harjoittamalla voit kokea elämän aidommin ja hyvinvointisi vahvistuu.

Lataa ilmainen e-kirja ja tutustu läsnäolotaitojen harjoittamiseen rauhassa kotona. Kirja sisältää käytännöllisia vinkkejä arkeen. Jätä alle tietosi ja saat latauslinkin sähköpostiisi.

Nauhoite

Nauhoite rentoutukseen ja keskittymiseen. Viiden minuutin äänite sopii kiireisenkin päivän keskelle. Säännöllisesti kuuntelemalla vahvistat keskittymiskykyäsi.

Tee palvelu itsellesi ja istahda harjoitukseen. Voit myös  kuunnella sitä aina, kun tunnet itsesi kiireiseksi, väsyneeksi tai haluat muuten vain rentoutua.

Metsäkirjanen

Metsä on terveellistä. Metsässä kulkeminen ja oleskelu vahvistavat sinua ja hyvinvointiasi. Läsnäolon lisääminen elämääsi tasapainottaa joskus kiireiseltä tuntuvaa arkea. Yhdessä nämä hyvinvoinnin boostaajat vaikuttavat syvästi. Tässä kirjasessa on ideoita harjoitteluun. Sovella ja muokkaa niistä mieleisiä.

Hyväntahtoinen tietoisuus​

Pysähdy hetkeksi. Ohjattu harjoitus lisäämään hyvinvointia. Sopii stressin sulatteluksi ja itsen hemmotteluun.

Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.