Ystävänpäivän jälkimainingeissa

Positiivisen palautteen anto on ihanaa! Antajan ja saajan mieli lämpenee ja pehmenee.
Eikä kehu maksa mitään. Työyhteisöissä sen voima on valtava. Liian vähän käytämme ”kehumoottoria”. Pystyisimme parempaan.
Toivoisin kohteliaisuuksia ja lämpimiä sanoja viljeltävän enemmän. Tuntuu ettei toisen kehuminen oikein ole muodissa tai ainakaan jokapäiväistä hommaa. Mutta miksi???
Se on ihan ilmasta hommaa ja siitä tulee kiva olo!
Maailma on tarpeeksi kova ja haastava paikka ilman että meidän tarvitsisi cooleilla vuorovaikutuksessakin. Kivojen asioiden sanominen toiselle on kivaa. Joskus jonkun ihmisen näkeminen, kuuleminen tai vuorovaikutus hänen kanssaan, on vaan niin ihana. Voimistamme vaikutusta kun huomaamme hänen vaikutuksen itsessämme. Triplaamme hyvän fiiliksen kun kerromme sen myös hänelle.
Kuinka paljon lisäisimme omaa ja toisten jaksamista ja iloa, kun muistaisimme välillä kehaista. Muutama kiva sana ja positiivinen kommentti toisesta ei luulisi olevan liian vaikeaa.
Turhaa koreilua ja siirappia ei tarvita. Aito kehu on paras.
Viime viikolla sain kivaa palautetta päivänä, jolloin kaikki oli tuntunut menneen pieleen. Viesti tuli yllärinä ja muutti fiiliksen heti. Seuraavat hommat eivät haastavinakaan tuntuneet enää mahdottomilta. Sisällä kupli kiitollisuus ja ilo.
Toisena päivänä oma olo oli melko normaali. Hiukan nihkeästi sain kuitenkaan hommia tehtyä. Viestittelin erään ystäväni kanssa, työhommeleista. Näin mielessäni tämän kauniin, napakan ystäväni olemuksen. Ajattelin kuinka tämän ystävän reipas meno oli monta kertaa voimauttanut omia synkkiä hetkiä. Kuinka helpoksi tunnen oloni hänen läheisyydessään. Ajatus lämmitti. Kerroin  fiiliksistäni myös hänelle. Viestin laittaminen tuntui kivalle ja vastaanottaja ilahtui.
En ymmärrä miksi emme tee tätä enemmän? 
Sinäkin olet niin mahdottoman kiva 🙂

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.