Viime vuonna en osannut oikein….

Loppuvuoteeni kuuluu menneen vuoden arviointia, summailua ja tutkailua. Avaa muuten mieltä ja sydäntä. Tulee tietoisemmaksi asioista joita on saanut aikaiseksi, joissa on onnistunut ja joista ei tullutkaan sitten mitään. Avaa silmiä omille vahvuuksille ja kehittymisen paikoille. Sydän lämpeää arvostuksesta ja armeliaisuudesta itseä kohtaan. Olen tehnyt ja saanut aikaan. Henkinen taputus selkään ryhdistää.

Tajusin kuinka olenkaan ollut joissain asioissa sokea ja hölmö. Lukee ja kuulee asioista, mutta ei vaan osaa nähdä sitä suhteessa omaan toimintaan. Huomasin että minulta on ollut vaikea ostaa joitakin tuotteita. Paljon on osaamista ja repertuaaria, mutta miten niitä osaa kukaan ostaa?

Luontopalveluyrittäjien koulutuksessa työstin metsäterveyspalveluita varten tuotekorttia ja asia selveni siinä jotenkin tosi yksinkertaisena. Monimuotoisetkin palvelut on oltava helposti ostettavassa muodossa. Kokonaisuuksia voi sitten hioa ja muokata yhdessä ostajan kanssa. Simppeli on siistimpää!

Kyseistä asiaa olin kuullut neuvona, mutta asia piti jotenkin hoksata itse. Oivalsin muutaman muunkin asian, mutta ne ovat vasta selkeytymässä itsellä.

Mitä asioita Sinä huomasit oppineesi viime vuonna?
Tai onko mielessä asia, jossa haluat kehittyä nyt alkaneena vuonna?

Minä opiskelen simppeliyttä, tuotteistamista ja eräänlaista paketointia. Haluan että vuonna 2016 minulta on helpompi ostaa palveluita. Samalla annan sydämen ja intuition vahvistua ja ohjata.
Se on minun tapani nykyisin. Se on onnellistanut minua.

Haluan että voin olla avuksi monille ja monille ihmisille. Tiedän yksinkertaisia, edullisia keinoja arjen läsnäolottamiseen ja onnellistamiseen. Toivon tarpeiden ja palveluiden onnellisia kohtaamisia.
Voisinko olla avuksi Sinulle?

Voi hyvin! Elämä on nyt!
Jonna

 

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.