Mielenmaisemia

 

Kyllä. On aurinkoisia päiviä. Niitä päiviä jolloin kaikki menee kuin laulellen. Kuljeskelet rennosti hetkestä toiseen ja soljut luontevasti arjessa. Mieli on pirskahteleva tai seesteisen tyyni. Hymy on kuin huomaamatta kaiken aikaa yleisilmeesi. Toiset ihmiset näyttävät myös olevan hyvällä tuulella, ja jotenkin niin mukavia. Kommunikointi on helppoa ja mutkatonta. Nautit elämästä ja olemassaolosta.

Kyllä. On pimeitä päiviä. Niitä päiviä jolloin kaikki tuntuu vaativan erityisiä ponnisteluja. Jokainen hetki sisältää pinnistelyn tai alakulon tunteen. Ihan kuin varjo, tuo epämääräinen paha olo, seuraa sinua. Ihmiset tuntuvat olevan huonolla tuulella. Et juuri kohtaa hymyjä ja ihmisillä on kummallisia mielipiteitä. Et oikeastaan haluaisi kohdata ketään. Tuntuu raskaalta.

WP_000657

Olisiko mahdollista kohdata vastaavanlaisia päiviä uteliaasti ja hyväksyen.

Mitä ihmettä minussa tapahtuu? Ja missä?
Mikä kohta levollisena hyrisee hyvän olon vallitessa?
Missä tuntuu ahdistuksen pahin möykky?
Onko hengitykseni aina samanlainen?

Erilaiset päivät tarjoavat mahdollisuuden tutustua itseen ja tunteisiin. Kypsymisen ja elämänkokemuksen myötä et enää ole niin tunteittesi ohjailemana. Olet enemmän itse ohjauksissa. Olet enemmän itse vastuussa reagoinnistasi ja omista tunteistasi.

Oma mielenmaisema sävyttää kuvaamme ihan kaikesta.

Millainen on maisemasi tänään?

Olisiko tänään taas hyvä päivä puhdistaa linssit? Maanantain kunniaksi.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.