Kasvohoito. Kyllä kiitos!

Istun rentoutuneena ja jotenkin puhdistuneena sohvalla ja fiilistelen autuasta oloa…. Tunnen hengitykseni rauhallisena ja voin aistia ihoni hengityksen. Olen hyvin läsnä kehossani.

Hanna Villa Finosta leipoi minulle tämän olon, tähän päivään. Astuin Intiankadun liikkeeseen aamuauringon loisteesta. Valoisa, kotoisa liike ja Hannan lämmin hymy tuntuivat olevan juuri minua varten siinä. Tunsin itseni tervetulleeksi.

Minut käärittiin viltteihin lämpimästi. Tunsin olevani turvassa ja kirjaimellisesti hyvissä käsissä. Ja siis nuo kädet! Ne osasivat hoivata ihoa napakasti, osaavasti ja herkästi. Iholle siveltiin, hierottiin ja valeltiin ihania luonnonmukaisia tuotteita. Yleensä kosmetologien tuotteet ovat ahdistaneet tuoksuillaan. Nyt todella ymmärsin miksi olen vaihtanut ihonhoitotuotteeni luomuiksi jo ajat sitten. Tuoksut näissä olivat mietoja ja miellyttäviä. Välillä tuntui viileältä. Välillä lämmin pyyhe syvensi rentouden tunnetta. Ihan kuin olisin ollut pesässä. Mikään ei häiritse, kaikki on hyvin.

Kun naamiot saivat vaikuttaa, Hanna pehmensi kädet. Kädet hierottiin ja rasvattiin olkapäihin asti. Hartiat, kasvot, käsivarret ja dekoltee hierottiin pehmeäksi ja rennoksi. Joskus voi olla vaikea vaimentaa mielen höpinää. Kehon helliminen ja hoidettavaksi antautuminen rentouttaa näköjään ihanasti. Oli melkein unohtanut…

Uudistuneena astuin ulos auringonpaisteeseen. Olo oli rento ja samanaikaisesti hyvin elpynyt. Jatkoin suoraan työkeikalla, joka sujui erinomaisen hyvin.

Suosittelen lämmöllä erilaisia tietoisuusharjoituksia ja läsnäolon lisäämistä arkeen. Ne antavat voimia kaikkeen. Kehoitan myös kuuntelemaan itseä. Jos harjoittelu tai läsnäoloistaminen tuntuu syystä tai toisesta hankalalta, mieti muita tapoja laskea stressihormonitasoja kehossasi. Hemmotteleva kasvohoito toimii kokemukseni mukaan oikein hyvin!
Kiitos Hanna ja Villa Fino!

http://www.villafino.com/

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.