Juna lastattu hyvällä mielellä

Astuimme tyttäreni kanssa junaan kahden ison ja kolmen pienemmän kassin kanssa. Juna oli täynnä joulun vietosta palaavista matkalaisista. Käytävällä taiteilu kantamusten kanssa oli hikistä hommaa. Oli vaikeaa pitää kassikuorma keskellä käytävää, ettei tönisi ketään siinä mennessään.
Ensimmäinen varaamistamme kahdesta paikasta löytyi. Varattuna. Ystävällisesti kerroimme että paikkanumero luki meillä lipussa. Sanoimme kuitenkin ensin tarkistavamme josko toisen paikan lähettyvillä olisi tilaa meille molemmille.
Toinenkin paikka löytyi. Yritin tunkea kasseja olemattomiin säilytyspaikkoihin. Tukimme koko käytävän. Takana jonottava nuori mies: ”Laittakaa ihan rauhassa”. Ei mikään kiire. Ja itse asiassa, jos haluatte, voin ottaa tuon teidän kauimmaisen paikan niin pääsette tyttärenne kanssa lähemmäs toisianne istumaan.”  Kiitän kauniisti, auliisti ja iloisena.
Oma vierustoverini huomaa tämän ”vaihdon” ja ehdottaa että hän menisi sitten nuoren miehen paikalle, niin pääsemme tytön kanssa vierekkäin. Voi kiitos! Ähellämme kapsäkkejä ja ”naulakoimme” takkeja. Vaikeaa tuntuu olevan. Takanamme istuva herrasmies avustaa.
Voi että!! Niin paljon avuliaisuutta herättää joulumielen uuteen roihuun. Kuinka ihanaa miten ihmiset huomioivat ja auttavat toisiaan. Lämmin läikähdys jäi lämmittämään kylmänä pakkaspäivänä.
Halusin jakaa hyvää mieltä osaltani eteenpäin. Onnistuinkin siinä ihan hyvin.  
Laitetaan hyvä mieli kiertämään.
Laitetaan hyvä mieli lisääntymään. 

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.