Hoitajalle, auttajalle!

Hoitoalalla työskentelevät ihmiset tekevät valtavan arvokasta työtä!

Ihmisen auttaminen on palkitsevaa ja merkityksellistä. Itse asiassa, on jopa tutkimuksissa huomattu, että toisten auttaminen edistää myös auttajan terveyttä. Työn merkityksellisyyden lisäksi, työssä viihtymistä lisää riittävä autonomia ja resurssit. Näin ei kuitenkaan kovin usein ole, ja hoitaja huomaa väsyvänsä ja uupuvansa. Ajoittaiset stressijaksot kuormittavat vain hetkellisesti, mutta pitkittyessään se voi viedä työnilon kokonaan.

Hoitajan väsyminen tuottaa hänelle itselleen kärsimystä ja vaikeuttaa työn tekemistä. Koska olemme ihmisiä ja hämmästyttävän moniulotteisesti yhteydessä muihin, heijastuu hoitajan oma uupumus myös hoidettaviin ja läheisiin.

Hoitajan tai auttajan hyvinvointi tulisi olla suuren huomion kohteena. Hänen palautumisen tukemiseen ja voimauttamiseen täytyy myös keksiä uusia työkaluja. Hoitaja ansaitsee nykyistä enemmän huomiota, arvostusta ja ymmärrystä!

 

Olen itse tehnyt pitkän uran auttajana ja hoitajana. Olen kokenut myös uupumisen. Terveyden ja hyvinvoinnin perusainekset ja riittävän terveet elämäntavata ja sosiaaliset suhteet auttavat paljon. Kiireen, ylistimulaation ja infoähkyn hoitamiseen tarvitaan myös tietoisuutta ja kykyä kuunnella itseä.

Olen auttanut paljon ihmisiä, myös hoitajia. Olen tukenut elpymistä ja omien voimavarojen löytymistä. Olen tehnyt auttamista henkilökohtaisesti ja etänä. Verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta sisällöstä ja helppoudesta. Niiden avulla elpymishetket mahtuvat arkeen helpommin.

TERVEYDEKSI-verkkovalmennuksen lanseeraus on jo nyt huhtikuussa! Siinä hoitajaa/auttajaa tuetaan oman voiman löytämisessä ja tuetaan kuukauden ajan tehokkailla, toimivilla työkaluilla. Mindfulness- hyväksyvä, tietoinen läsnäolo, on vahvasti mukana valmennuksessa.

Mikäli tämä viesti tuntuu kutsuvan tai luulet tarvitsevasi arkeesi hieman voimavaratukea, liity mukaan sähköpostilistalle. Saat siellä lisää tietoa tulevasta valmennuksesta, ilman että sitoudut mihinkään.

Jos asia ei ole sinua varten, mutta tunnet arvostamasi hoitajan, autathan, ja vinkkaat hänelle.

Voi hyvin! 

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.