Etsi rauha sisältä- hellitä, hengitä

Tuntuuko että olet jumissa, tukossa? Eristäytyminen ja poikkeusaika herättää meissä huolia, pelkoja ja epävarmuutta. Moni asia on kummallisesti. Pakotettu pysähtyminen on nostanut kaikkea pintaan.

Nuo olotilat kierittävät meidät kummalliseen yleistuntemukseen, joka ilmenee myös kehossa. Olemme säilöneet elämämme aikana myös kaikenlaisia tunteita kehoon. Siellä alkaa olla jo tungosta…. puhumattakaan pään sisäisestä ähkystä.

Muista että Sinulla on rauhan paikka sisälläsi. Siellä se on.  Joka päivä. Joskus tavoitat sen yllättäen keskellä arkea. Joskus se ilmestyy rauhoittumisen, meditaation, rentoutumisen yhteydessä. Rauhan ja tyyneyden paikka sisälläsi, on yhteys aitoon itseesi.

Vahvista yhteyttä aitoon sinuun. Anna sille lupa näkyä ja ilmentyä elämässäsi. Anna sen ilahduttaa itseäsi ja läheisiäsi. Aina se ei ole helppoa. Joskus sen yllä olevat varjot, haavat ja arvet tukahduttavat sitä ja se kutistuu. Mutta se ei katoa koskaan.

Tyyneyttä kannattaa ruokkia nyt kaikin mahdollisin keinoin. Kuuntele tarkasti mitä mielesi ja kehosi tarvitsee. Tule tietoiseksi ja huomaa. Hyväksy se mitä et voi muuttaa ja tee parhaasi. Uskalla kohdata myös kehittymisen kohdat. Salli itsellesi paljon hyvää.

Puhdista sieluasi itkulla. Itke silmäsi kuiviksi ja anna möykkyjen sisälläsi sulaa.

Ravitse itseäsi ilolla. Ilo voi ilmentyä hyvin pienissä hetkissä. Huomaa ne. Anna ilon ja tyytyväisyyden tunteelle huomiota ja vahvista sitä. Kutsu sitä luoksesi lisää, anna sille tilaa. Voimista sen vaikutusta pysähtymällä ja aistimalla. Tunne missä se tuntuu, miltä se tuntuu.

Olet ansainnut hyvän olon ja onnellisuuden.

Oheinen harjoitus auttaa myötätunnon vahvistamisessa. Itseä ja muita kohtaan.
Myötätuntomeditaatio 

Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua tilanteeseen, voit lunastaa Tukitunnin 

Voi hyvin

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.