Asiakaspalaute- yksilötyöskentely

”Välillä tuntuu, että sanat eivät riitä. Haluan kuitenkin yrittää  kuvata sitä, mitä Jonnan kanssa työskentely on minulle merkinnyt. Otin yhteyttä Jonnaan pitkän sairastelukierteen ja ahdistuneisuuden vuoksi.

Jo ensimmäisen puhelun jälkeen olo helpottui. En muista mitä silloin puhuimme, mutta muistan oloni puhelun jälkeen. Jonna sai sytytettyä minussa toivon kipinän. Tapasin Jonnaa vaihtelevalla tiiviydellä yli vuoden ajan sekä vastaanotolla että metsäretkillä. Kävin samaan aikaan omaa psykoterapiaani ja koin näiden työskentelyiden täydentävän hienosti toisiaan.

Jonna on loistava läsnäoloon opastaja. Hänen olemuksessaan on sellaista aitoa lämpöä ja välittämistä, jota on vain harvoilla. Merkityksellisintä itselleni on ollut kokemus siitä, että Jonna on todella kulkenut rinnallani. Hädän hetkinä hän on rauhoitellut minua, ollut se turvallinen ääni, jota vaille olen liian usein jäänyt. Kun riittävän usein olen saanut turvautua Jonnan tukeen, niin pikkuhiljaa se rauhan ja turvan ääni on vahvistunut sisälläni.

Jonna on maagisella tavalla löytänyt juuri ne oikeat sanat, jotka ovat taas kantaneet minua eteenpäin. Kun terapia on rajattu siihen tiettyyn hetkeen viikossa, niin Jonnasta sain hankalimpina hetkinä apua silloin, kun sitä todella tarvitsin. Ja juuri se on ollut minulle avaintekijä siihen, että luottamukseni elämään on vahvistunut. Sain kokemuksen siitä, että yksin ei tarvitse pärjätä.

Jonnan kokonaisvaltainen näkemys ihmisen terveydestä ja toipumisen avaimista ovat lisänneet omaa ymmärrystäni ja vähentäneet huoltani. Läsnäolotaitojen vahvistaminen on ollut olennaista oman hyvinvointini paranemisessa. Olen saanut ikäänkuin vahvistettua juuria, jotka pitävät minut tukevasti maan pinnalla silloinkin, kun tulee navakammin.

Jonnan ehdoitta hyväksyvä katse on vahvistanut sitä kokemusta, että olen riittävä ja hyvä tällaisena, myös kaikkien haasteideni kanssa. En ole koskaan havainnut Jonnassa ärtymystä tai kyllästymistä, silloinkaan kun olen ties monennenko kerran laittanut hätääntyneenä viestiä jostain asiasta. Vastaus tai kohtaaminen on ollut poikkeuksetta lämmin ja myötätuntoinen.

Voin suositella sydämeni pohjasta Jonnan kanssa työskentelyä olipa kyse sitten parin kerran läsnäolotaitojen harjoittelusta tai pidempikestoisesta rinnalla kulkemisesta. En liioittele lainkaan sanoessani, että tällaisia ammattilaisia ei löydy jokaisen nurkan takaa. Vahva osaaminen yhdistettynä rakkaudelliseen kohtamiseen. Olen sydämeni pohjasta kiitollinen Jonnasta ja yhteisestä matkastamme <3 ”

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.