Asia kerrallaan

 
”Tee monta asiaa kerralla ”…  Ohjelmistoyritys mainostaa… ” Voit viihdyttää itseäsi samalla kun työskentelet.”

Siis oikeesti! apua! Muutenkin tuntuu olevan  liian monta rautaa tulessa. Liian monella.

Näennäinen tehokkuus itse asiassa hidastaa ja pinnallistaa minkään asian valmistumista. Samalla kuormitamme aivoparkoja. Ihan kuin ne muutenkaan pääsisivät  helpolla tässä ajassa. Aivojen toiminta yrittää estää liian kuormittavien tilanteiden vaikutukset ja blokkaa asioiden etenemisen hyödyllisimmille aivojen osille. Viesti siis toisin sanoen katkeaa. Päätösten teko vaikeutuu ja luovat ratkaisut ovat laimeita. Valmista ei synny ja ärsyttää.

Mitä jos nyt vain keskittyisit yhteen asiaan kerrallaan. Etenet asiasta, tehtävästä, tapaamisesta, kohtaamisesta seuraavaan. Ollen läsnä ihan jokaisessa. Maksimoit hyödyn kun ilmastoit pääsi neljällä tietoiselle hengityksellä.  Huomioi neljä kokonaista hengitystä aina yhdellä ”ilmastointikerralla”. Tällaisia ilmastointeja voit tehdä useita päivän mittaan. Pysähdy, sulje silmät, keskity hengitykseen. Tunne hengitys kehossa. Neljä tietoista, rauhallista, pakotonta hengenvetoa.  Avaa silmät ja keskity työtehtävääsi tai mitä olitkaan tekemässä.

Keep going….

 

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot:

 
Haluan sinun voivan hyvin.

Tilaa läsnäololähettilään sanomat

Sanomat ilmestyy muutaman viikon välein ja toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Saat vinkkejä ja ohjeita mielenhyvinvointiin sekä tietoa tulevista tapahtumista. Sanomien tilaajat ovat myös etusijalla uusiin ladattaviin tuotteisiini.

Jätä yhteystietosi alle ja seuraava sanomien numero ilmestyy
sähköpostiisi. Saatat myös saada pienen yllärin ensimmäisen viestin
mukana.